Celtic ponovo kreće po Štilića

Bh. reprezentativac na meti Škota

Celtic ponovo kreće po Štilića

Kako se približava prelazni rok, tako se zahuktavaju priče o raznim transferima. Tako je slavni škotski Celtic ponovo pokazao interesovanje za Semirom Štilićem.

Klub iz katoličkog dijela Glasgowa već duže vrijeme prati reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji više nego uspješno nastupa za poljski Lech Poznan.

Štilić je prošlu sezonu odigrao na izuzetno visokom nivou, te je tako na sebe privukao pažnju mnogih evropskih klubova. Međutim, nešto slabija ova sezone i česte povrede bacile su Štilića u drugi plan.

Ipak, Celtic nije odustao od njegovog dovođenja, te su skauti ove škotske ekipe posmatrali ovog nekadašnjeg fudbalera Željezničara na nekoliko posljednjih utakmica poljskog prvenstva, te u Glasgow odnijeli pozitivne izvještaje.

Kako piše Eveningtimes, Celtic je spreman Lecu za Štilića platiti tri miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.