Celtic želi talentovanog Miloševića

Celtic želi talentovanog Miloševića

Celtic je zainteresovan za dovođenje talentovanog švedskog defanzivca koji nastupa za AIK, Alexandera Sjöströma Miloševića.

Tim iz Glasgowa suočit će se sa velikom konkurencijom, jer je Milošević već trenirao sa Fiorentinom, a za 18-godišnjeg defanzivca su se raspitivali Ajax, Partizan i Werder Bremen.

Bremen je slao zvaničnu ponudu AIK-u za defanzivca koji je porijeklom iz Srbije, međutim ona je odbijena, jer je Miloševićev agent smatrao da je za njegov razvoj bolje da još ostane u Švedskoj.

Milošević je izrazio želju da preseli u Celitc nakon što je ostao impresioniran klubom tokom probe na kojoj je bio ranije ove godine.

"Proveo sam sedmicu dana na probi u Celticu i zaista sam uživao. Imam tri godine ugovora, ali Celitc je veliki klub. Ako se tu može nešto uraditi, ja sam zainteresovan za prelazak u škotsku ekipu", rekao je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.