Novi sportski direktor Plavih sa Grbavice

Čenan: Slažemo dobru ekipu, Željo je veći od svih nas

Samir Mlaćo

Aldin Čenan, danas je imenovan za novog sportskog direktora FK Željezničara.

 Plavi su danas predstavili i nove članove kluba Gorana Zakarića i Ivana Crnova, dok je novi ugovor potpisao  Darko Marković.

Čenan je medijima u Plavom salonu govorio više o dogovoru sa novim pojačanjima, te igračkom kadru, pojačanjima...

"Odavno smo znali da je jedna od želja navijača bio Goran Zakarić i imali smo te pregovore sa njim. Osjetio sam odmah na početku da će biti naš igrač, ali ono što sam osjetio, to se prije par dana i desilo. Sada je na njemu da pokaže koliko zaista može, a što se tiče Crnova, svi znamo kakav je to igrač. Noć prije ja sam razgovarao sa rukovodstvom kluba da se čujemo sa njim, a on je bio u Sloveniji i trebao je da potpiše ugvor. Rekli smo mu da smo  zainteresovani za njega i da sjedne u auto, te dođe. Slažemo dobre igrače, dobre momke i nekako ovi momci žele da se podrede zajednici, a Željo je veći od svih nas", kazao je Čenan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sandi Križman je na pragu odlaska sa Grbavice, a Italjinu Matteu Boccacciniju će biti ponuđen ugovor.

"Što se tiče Križmana, to je pitanje za šefa struke. Znam da Sandi trenira i da klub ima pravilnik ponašanja, te svaki igrač koji iskoči iz pravilnika bude kažnjavan. Za Sanela Jahića vam je poznato da je napravio to što je napravio, a on trenira i radi punom parom. Šta će dalje biti, ostaje da vidimo. Sa Boccaccinijem su pregovori u toku, a da li će doći i do realizacije  to ćemo vidjeti", dodao je Čenan. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi