Predstavljeni Crnov i Zakarić

Marković potpisao novi ugovor, predstavljeni novi igrači

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Željezničar danas je zvanično predstavio dvojicu novih fudbalera s kojim će ući u nastavak tekuće sezone.

Kao što je već poznato, novi igrači Plavih sa Grbavice postali su Goran Zakarić i Ivan Crnov, koji su se danas prvi put pojavili u Plavom salonu.

"Zadovoljstvo mi je što sjedim ovdje i ovo je za mene velika čast. Dugo sam se povezivao sa Željezničarom i proteklih godina, ali konačno smo uspjeli da se dogovorimo, te smo našli zajednički jezik. Potpisao sam ugovor i drago mi je što sam došao u najveći klub u državi i što sam dio ove priče. Nadam se da ću biti zdrav za ove pripreme te ih odraditi na najvišem nivou, a jedva čekam da zaigram. Svi me dobro poznajete iz Zrinjskog i Širokog Brijega, a pozdravljam navijače i jedva čekam da svi čujemo njihov glas i njihovo navijanje", istakao je Goran Zakarić, koji je potpisao ugovor do januara 2019. godine.

Vidi video!

"Jako sam sretan što sam došao u najveći bosanskohercegovački klub, a nakon raskida sa Širokim Brijegom, nisam mislio gdje ću i šta ću, odmah sam znao koji je pravi put, a moj pravi put je Željezničar. Sada je najbitnije da se dobro spremimo i da drugi dio polusezone odradimo najbolje što možemo", jasan je bio dojučerašnji napadač tima sa Pecare Ivan Crnov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

Treba dodati da je danas novi ugovor sa Željezničarom potpisao vezni fudbaler Darko Marković, koji je dobio novi, poboljšani ugovor do januara 2018. godine.

"Čast i velika obaveza je nositi dres najvećeg kluba u državi i ja obećavam samo rad. Mislim da će ekipa na proljeće nastaviti u istom pravcu kako je završila sezonu, jer ovaj klub zaslužuje maksimum svakog pojedinca. Zahvalio bih se navijačima na podršci u prvom dijelu sezone, te se nadam da će tako biti u drugom dijelu sezone i da ćemo se svi radovati", kazao je Marković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi