Ćenan zvao Mišića na probu, on odbio da dođe

Desni bek ne dolazi na Grbavicu

Ćenan zvao Mišića na probu, on odbio da dođe

S. Mlaćo

Nekadašnji desni bek zeničkog Čelika Darko Mišić (26) ipak neće obući dres sarajevskog Željezničara.

Mišić se nakon neugodne povrede i izbivanja sa zelenog terena  osam mjeseci uspješno vratio, a zatim odradio par treninga sa Plavima sa Grbavice, kako bi se Slavko Petrović, sada već bivši šef struke Plavih, uvjerio u njegovo zdravstveno stanje.

Srbijanski stručnjak je želio dovesti Mišića, ali je sve propalo nakon što se isti dobio otkaz, te napustio Željezničar. U međuvremenu sportski direktor Željezničara Aldin Ćenan kontaktirao je Mišićevog zastupnika i zamolio da ovaj nogometaš dođe na jednu prijateljsku utakmicu između prvog tima Željezničara i "B" tima, a sve kako bi se sadašnji šef struke Admir Adžem uvjerio u fizičku spremu nekadašnjeg ljubimca Robijaša.

To se ipak neće desiti, s obzirom da je druga strana izričito odbila bilo kakvu probu, kazavši da su iz Željezničara već imali priliku da se uvjere da je ovaj nogometaš potpuno zdrav i u trenažnom procesu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su tako ostali bez skoro dogovorenog pojačanja, a saznajemo da je ovaj desni bek ima ponude iz BiH, Hrvatske i Slovenije, te će za par dana i znati ime novog kluba. Poslije Čelika, Mišić je nastupao za Zadar i Istru, a povreda ga spriječila da napravi inostrani angažman.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi