Centar, Tango, Brotnjo i Bosna sigurni

Futsal Premijer liga, 2. kolo

Centar, Tango, Brotnjo i Bosna sigurni

E. Škorić
Teme:

U subotu je odigrano pet susreta drugog kola Premijer lige za malonogometaše.

Prvenstvo BiH u futsalu startalo je prošle sedmice, a u subotu su odigrani susreti drugog kola.

Tango je kao domaćin savladao MNK Seljak sa 3:1. Sipović, Erić i Ikonić bili su strijelci za Tango, dok je gol za goste postigao Ivković.

Bosna Komprepd je u Tuzli sa 6:3 nadigrala Čelinac nakon što je prvi dio završen rezultatom 3:3. Golać je postigao tri gola za domaće, Avdić dva i Muratović jedan gol.

Sva tri gola za Čelinac postigao je Ivanković. Brotnjo je u Čituku bio bolji od Leotara rezultatom 6:2. Hrkać je postigao tri gola, Dujmović, Čilić i Marić po jedan u domaćem, a Šaraba i Džudža kod gostiju.

Centar je u Sarajevu nadigrao Kaskadu sa 6:3. Mulahmetović i Kahvedžić postigli su po dva, Radmilović i Gušo po jedan pogodak za Centar, a za Kaskadu su strijelci bili Rahim Spahić, Buljubašić i Halid Spahić. 

U gradskom derbiju Mostar SG i Zrinjski odigrali su bez golova (2:2). Bećarević i Mršo su tresli mrežu Zrinjskog, kojem su bod donijeli Šunjić i Ivanković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.