Ćerimagić: Debi je došao u pravom trenutku
Nekdašnji mladi reprezentativac naše zemlje nedavno se skrasio u Sloveniji

Debitovao u Sloveniji

Ćerimagić: Debi je došao u pravom trenutku

Samir Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Armin Ćerimagić (24) debitovao je za vikend u dresu slovenske Mure. Ćerimagić je nedavno potpisao za ovaj klub, te sada upisao 16 minuta u remiju protiv Olimpije (2:2).

Mura je pokazala svoje kvalitete, a Ćerimagić očekuje da u narednom periodu pokaže svoje kvaliete.

"Poslije jednog neugodnog perioda gdje sam dugo imao problema sa povredom došao sam u Sloveniji, tačnije Muru, klub sa tradicijom i odličnim navijačima. Tu sam za sada zadovoljan, dobro sam prihvaćen od stane svih ljudi iz kluba i osjećam se dobro", kaže Ćerimagić za SportSport.ba.

"Fizički  napredujem svakim danom jer sam dugo pauzirao i ovaj debi je došao u pravom trenutku jer su prije par dana dana završeni papiri i stekao sam pravo nastupa. Vjerujem da ću u budućnosti dobijati sve više šansi da pomognem ekipi koja po meni ima ozbiljan potencijal što pokazuju i rezultati u zadnjem periodu i plasman u polufinale Kupa Slovenije", jasan je Ćerimagić.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ćerimagić je u dosadašnjem dijelu karijere nastupa za juniore Željezničara, te Gent, Eendracht, Gornik Zabrze i GKS Katowice, a u Sloveniju je stigao posredstvom slovenskog menadžera Saše Ćuka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi