6

Komentari (6)

mosaljozemosaplavo
Broj novozarazenih se smanjuje konstantno iz dana u dan, po meni nekih zdravstvenih problema fudbaleri ne bi imali svakako, fudbal se moze nastaviti u BiH komotno uz preporuku da nemaju kontakt sa starijim i bolesnim osobama.
Ivica_Osim8
fazon je sto su iz saveza pare rastalili donacije iz fife uefe i drzave i sad nemaju da organizuju
magistar
Liga je zavrsena, svaka druga odluka je drzavni udar i slijedila bi ostra sankcija UEFA. A Federacija vec jednom mora da se odluci zeli li saveznu druzvu sa Republikom Srpskom ili zeli da se odcijepi. Ne moze malo ovako malo onako. Kantonalne i Federalne lige slobodno igrajte ako vjerujete stabu da ste jedini na svijetu pobijedili koronu
BN78
Nisu ovdje baš ni krivi Krizni štabovi.Ima ovdje i do NFSBIH,koji očekuju da klubovi plate sve oko organizacije utakmica,iako to u normalnim državama radi Savez.Njima je stalo da imaju šta da troše a klubove ko hebe.Fudbala kod nas neće biti biti ni na jesen,ako sad kada je korona skoro gotova nisu u stanju da organizuju nastavak,kako li će jesenas kada bude u kombinaciji sa sezonskim gripo.SUMA SUMARUM FUDBALA KOD NAS NEMA DOK SE NE PRONADJE VAKCINA.
GigantMostarski
Sezonska gripa = korona A sto se komentara tice u potpunosti se u svemu slazem! Zasto bi klubovi trosili pare na sve zivo uz ovo jos i dodatne neke stvari, a savez nece da finansira apsolutno nista. Bojkot nek se savez raspusti jer para se ima!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti