Červar: Nema seksa tokom prvenstva

Červar zauzeo oštar kurs

Červar: Nema seksa tokom prvenstva

Adnan Beganović

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije, Lino Červar, potvrdio je da je svojim rukometašima striktno zabranio seksualne odnose tokom predstojećeg SP u Hrvatskoj.

Harizmatični hrvatski rukometni stručnjak, Lino Červar, danas je "razočarao" svoje rukometne zvijezde izjavivši za hrvatske medije da tokom priprema i samog SP neće dozvoliti posjete "ljepših polovica" u hotelske sobe.

- Višak testosterona moji rukometaši morat će preusmjeriti na teren i na protivike. Neka s puno više strasti i žara pristupe svakoj utakmici i sve će biti u redu. Nakon SP-a strast opet mogu podijeliti sa djevojkama i suprugama - kazao je za hrvatske medije Lino Červar.

Červar je još nadodao da ukoliko rukometaši Hrvatske pruže ono što on i javnost očekuju od njih neće biti problem da ih nagradi sa jednim slobodnim danom u kojem će se moći vidjeti sa svojim "ljepšim polovicama"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.