Červar: Nemamo se čega sramiti

Nakon poraza od Francuza

Červar: Nemamo se čega sramiti

Adnan Beganović

Nakon što je hrvatska rukometna reprezentacija poražena u finalu EP od Francuske, selektor naših zapadnih susjeda Lino Červar i nije bio toliko razočaran, a odmah nakon susreta je izjavio da se on i momčad nemaju čega sramiti.

"Nemamo se čega sramiti. Odlično smo igrali u pojedinim trenucima utakmice. No, protiv Francuza nismo imali pravo na pogrešku jer su Francuzi kažnjavali sve naše pogreške", rekao je Červar i dodao:

"Krajem prvog poluvremena smo ispustili tri gola viška, a kada sve sagledam mogu reći da je presudio višak kvalitetnih igrača u francuskoj reprezentaciji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.