Červar preuzeo Metalurg

Červar preuzeo Metalurg

Adnan Beganović

Selektor hrvatske rukometne reprezentacije i jedan od najuspješnijih rukometnih stručnjaka sa prostora bivše Jugoslavije, Lino Červar, novi je trener makedonskog Metalurga.

Ono o čemu se šaputalo mjesecima danas je dobilo i konačnu potvrdu dolaskom Červara u Metalurg. Nakon potpisa ugovora hrvatski stručnjak za makedonske medije je istakao:

"Sa mnom nema spavanja. Ambiciozan sam. Koliko god sam imao uspjeha, uvijek sam gladan novih pobjeda.Za mane će biti najvažnije kad budem odlazio da možete da napišete, Lino je ostavio nešto iza sebe. Ne mogu još da komentarišem tim, iako igrače dobro poznajem jer sam ih gledao uživo ili preko videa. Prvo što tražim je da igrač bude primjer, kako na terenu, tako i van njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.