Cesar: Holandija je zasluženo pobijedila

Brazil poražen u četvrtfinalu

Cesar: Holandija je zasluženo pobijedila

Golman reprezentacije Brazila Julio Cesar priznao je kako je Holandija zaslužila prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva.

"Imali smo veliko povjerenje navijača Brazila. Ipak, mislim da je Holandija svojom igrom u drugom poluvremenu zaslužila pobjedu i plasman dalje", kazao je neposredno nakon meča golman Karioka.

"Nismo dobro reagovali kod prvog gola. Bilo je to ubacivanje na koje nisam bio siguran kako da krenem jer je tu bio Melo. Takve stvari se dešavaju u fudbalu. Moramo ostati podignutih glava", dodao je Cesar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.