9

Komentari (9)

BosnianKingdom
E presudio im je
makelele
Svaka operacija koja nema veze sa zdravljem i koja ne poboljsava zivotni kvalitet je nepotrebna operacija.
karlhajncbrazzzo
Naslov je za rebusa.
Penderinos
Plastične kurave, nimalo plemenite zene nisu imale nista casno na umu sa tim operacijama. Cast izuzecima..
AmarSahi
Veće su budale ove žene što su otišle kod njega, zamisli pitaš nekoga šta radi taj hirurg a on vama kaže sudi u La Ligi. To je isto kao da ideš kod bauštelca da vadiš zub.
Babuka1
Znaci ako je covjek doktor, a pored toga evo npr fitness instruktor, automatski znaci da je los doktor? Svaki profesionalni sudija ima svoj stalni posao, sudjenje im dodje kao hobi, ili lijepa prilika da se sta sa strane zaradi.
AmarSahi
@Babuka1 Pa da je dobar doktor ne bi se žene žalile na njega pametni.
Babuka1
Nije poenta u njemu, je li ili nije dobar doktor, nego u generaliziranju. Znaci bankar (cini mi sa de je felix brich nisam siguran) koji je jedan od najboljih sudija, je los bankar, samo zato eto sto je sudija pored svog stalnog posla? O tome se radi
Babuka1
Advokat je ipak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti