Cesc Fabregas "uništio" nekadašnjeg kapitena Tottenhama na Twitteru

"Rat" na društvenim mrežama

Cesc Fabregas "uništio" nekadašnjeg kapitena Tottenhama na Twitteru

Cesc Fabregas nije uspio uvjeriti Maurizija Sarrija da i dalje može imati doprinos igri Chelseaja, pa je u januaru napustio Stamford Bridge i otišao put Monaca.

Fabregasa je u Monaco doveo Thierry Henry, ali je Francuz vrlo brzo napustio Kneževinu, a Fabregas igra sve manje.

Chelsea je bez Fabregasove pomoći došao do polufinala Lige Evrope, baš kao i Arsenal, također njegov bivši klub.

Španski veznjak je nakon dešavanja u evropskim takmičenjima odlučio otići na Twitter i čini se "bocnuti" Tottenham koji će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Ajaxa.

"Iskreno pitanje. Kao navijači, da li biste više voljeli igrati finale Lige prvaka i biti drugi ili osvojiti Ligu Evrope? Samo sam znatiželjan", napisao je Fabregas, a ubrzo mu se javio nekadašnji kapiten Tottenhama Graham Roberts:

"Ne dobijaš previše minuta na terenu Cesc?"

Ovakav komentar je očigledno razljutio Fabregasa koji je poručio Robertsu da ni ne zna ko je on.

"Ne znam ko si ti i ne znam da li igram dovoljno ili ne, ali znam da ni ove sezone nećete ništa osvojiti", napisao je Fabregas.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Graham Roberts je bio kapiten ekipe Tottenhama koja je 1984. godine osvojila Kup UEFA, a nešto kasnije je igrao i za Chelsea.

Top Komentari

premium
Jest ga zajebao ne vjerujem da će preživjeti
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi