Cesc u Barcu, Džeko u Arsenal?

Wenger želi Dijamanta u Londonu

Cesc u Barcu, Džeko u Arsenal?

Trener Arsenala, Arsene Wenger, spreman je platiti Wolfsburgu traženu cijenu od 40 miliona eura za Edina Džeku, javili su engleski mediji.

Naime, Arsenal se suočava sa gubitkom Cesca Fabregasa, koji je sve bliži povratku u Barcelonu, a trener Topnika odlučan je da u svoju ekipu dovede jednog vrhunskog fudbalera.

Prvi na listi želja francuskog stručnjaka na kormilu Arsenala je reprezentativac Bosne i Hercegovine i najbolji strijelac Bundeslige ove sezone Edin Džeko. Arsenal dugo muku muči sa napadačima, koji su jedno od slabije pokrivenih pozicija u toj ekipi.

Arsenal već duže vrijeme prati našeg napadača, a u slučaju da u Barcelonu ode Fabregas, onda je gotovo pa sigurno kako će Wenger pokušati dovesti Džeku, jer mu je prijeko potreban još jedan igrač svjetske klase.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.