Cesena prodaje Đurića u Njemačku?

Bh. napadač mijenja klub

Cesena prodaje Đurića u Njemačku?

Stuttgart je nakon ispadanja iz Bundeslige u potrazi za pojačanjem u napadu, a prva meta je Milan Đurić. 

Korpulentni Đurić je svojim nastupima u dresu Cesene i reprezentacije BiH izazvao veliku pažnju na tržištu i šanse da i sljedeće sezone nastupa u Seriji B su minimalne, a priliku da ga dovede na ljeto pokušat će iskoristiti Stuttgart.

Čelnici Stuttgarta nakon ispadanja namjeravaju izboriti ekspresni povratak u društvo najboljih i u toj namjeri traži se napadač koji bi svojim znanjem donio efikasnost Švabama, a navodno na vrhu liste želja je upravo naš Milan Đurić.

Đurić se i ranije dobijao pozive iz Njemačke, tačnije od Darmstadta, no problem pri realizaciji transfera stvarala je visoka odšteta koju je tražila Cesena. Od ranije u redu za njegovo dovođenje stoji i Palermo. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi