Četvrti poraz Ljubića, prvi Kozare

Prva liga RS, 4. kolo

Četvrti poraz Ljubića, prvi Kozare

Edmir Škorić

Danas su odigrana četiri susreta četvrtog kola Prve lige Republike Srpske. Pobjede su slavili Drina, Mladost i Podrinje.

Drina HE je u Višegradu remizirala s Borcem iz Šamca. Poveli su gosti golom Arsića u 12. minuti, ali je Soldar donio bod Drini. 

 

Druga Drina, zvornička, došla je do minimalne pobjede nad Slobodom iz Novog Grada. Golove za Drinu postigli su Đurić i Ninić, a jedini gol za goste djelo je Jelisavca. Inače, Drina je drugi gol dala iz penala, a jedan penal također nije realizovala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

 

Ljubić iz Prnjavora niže poraze, a ovoga puta na njihovom terenu savladala ih je Mladost iz Gacka. Jedini gol na utakmici postigao je Gavranović u 88. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.