Chelsea bez Fabregasa na PSG?

Plavci oslabljeni

Chelsea bez Fabregasa na PSG?

Adnan Beganović

Prvi susret osmine finala Lige prvaka večeras će u Parizu odigrati PSG i Chelsea, koji bi u isti mogao ući jako oslabljen.

Naime, menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, otkrio je engleskim novinarima da je nastup Cesca Fabregasa pod znakom pitanja jer se već nekolik odana bori sa povišenom temperaturom.

"Fabregas se razbolio, a s njim smo drugačiji. Ne kažem bolji ili lošiji, nego izgledamo drugačije. Organizovan smo tim i kada je on u igri, no istina je da bez njega mali izgubimo kontrolu nad susretom, odnosno imamo slabiji posjed lopte", izjavio je Mourinho.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije