)
Chelsea deklasirao WBA

Chelsea deklasirao WBA

U posljednjoj utakmici današnjeg programa engleske Premier lige, Chelsea je na Stamford Bridgeu deklasirao novajliju u ligi West Bromwich Albion.

Aktuelni prvak u odbranu je naslova krenuo više nego ubjedljivom pobjedom. Izabranici trenera Carla Anchelotija sa visokih su 6:0 deklasirali WBA i izbili na prvo mjesto na tabeli.

Malouda je doveo plavce u prednost već u šestoj minuti, a u 45. je Drogba povisio na 2:0. Isti je igrač u desroj minuti nastavka povisio na 3:0, a u 63. Frank Lampard je pogodio za 4:0. Drogba je zaokružio hat-trick u 68. minuti, a konačnih 6:0 bilo je djelo Maloude, koji je i počeo golijadu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti