Chelsea doveo srbijanskog fudbalera

Bit će posuđen Vitesseu

Chelsea doveo srbijanskog fudbalera

Teme:

Danilo Pantić, 18-godišnji fudbaler Partizana, prije nekoliko dana otputovao je u London gdje je dogovorio sve sa čelnicima Chelseaja. 

Kako prenose otočki mediji, Pantić na Stamford Bridge stiže kao slobodan igrač, a šansu za dokazivanje dobit će u holandskom prvoligašu Vitesseu. 

Inače, Pantić je po vokaciji vezni fudbaler i do prelaska u Chelsea slovio je za jednog od najtalentovanijih fudbalera u redovima Partizana. Trenutno je i kapiten juniorske reprezentacije Srbije. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.