Chelsea i Manchester City žele Ramosa

Napušta Real Madrid?

Chelsea i Manchester City žele Ramosa

Engleski klubovi Chelsea i Manchester City pomno prate situaciju oko Sergija Ramosa i njegovih razgovora sa rukovodstvom Real Madrida oko produženja ugovora. 

Tamošnji mediji jučer su objavili da iskusni defanzivac nije prihvatio uslove koje mu je ponudio kraljevski klub, te su velike šanse da će nakon deset godina napustiti Santiago Bernabeu. 

Ukoliko u nadolazećem periodu ne produži ugovor, Sergio Ramos bi mogao promijeniti sredinu već u ovom prijelaznom roku za obeštećenje od oko 45 miliona eura. 

Inače, Ramos je tokom dosadašnje karijere još igrao za Sevillu, a prošle sezone u dresu tima iz Madrida postigao je sedam golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.