Ramos: Ja ne bih otpustio Ancelottija

Fudbaler Real Madrida

Ramos: Ja ne bih otpustio Ancelottija

Čelnici Real Madrida odlučili su nakon sezone uručiti otkaz Carlu Ancelottiju, a takav potez nije se mnogo svidio odbrambenom igraču Sergiju Ramosu. 

Ramos nije siguran da je otpuštanje Ancelottija dobra odluka i vjerovatno bi postupio drugačije da je na mjestu Florentina Pereza.

"Nisam osoba koja može odlučivati o tim stvarima. Ali, vjerojatno ja ne bih donio odluku koju su donijeli klupski čelnici", kazao je Ramos za španske medije i potom dodao:

"Navijačima Real Madrida ostat će u uspomeni ne samo sjajna osoba, već i sjajan trener koji nas je vodio do mnogih trofeja koje već dugo, ili nikada, nismo osvojili."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za novog trenera 'kraljevskog kluba' bit će imenovan Rafael Benitez, za kojeg Sergio Ramos ima riječi hvale.

"Naravno, ne smijemo baš komentirati dok klub službeno ne objavi ime novog trenera. Ali mogu vam reći kako je Benitez veliki trener s mnogo iskustva iz Italije, Engleske, Španije... Riječ je o treneru koji sa sobom donosi iskustvo što je vrlo važno kada dolazi u svlačionicu poput naše", zaključio je Ramos priču na temu novog trenera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.