Chelsea i Manchester United žele Younga

Chelsea i Manchester United žele Younga

Adnan Beganović

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Engleske, sve je izvjesnije da je menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson odustao od kupovine stranih zvijezda i okrenuo se domaćem tržištu, tačnije mladom igraču Aston Ville, Ashleyu Youngu.

Pored Manchestera najboljeg mladog igrača godine Premiershipa, u svojim redovima želi vidjeti i strateg Plavaca Carlo Ancelotti, pa shodno interesovanju dva velika i bogata kluba za njihovog igrača, Aston Villa može očekivati pozamašnu svotu novca na svom računu.

Vijest kako je Martin O'Neill u pregovorima sa Middlesbroughom oko dovođenja Stewarta Downinga, povećala je špekulacije o prodaji Younga, jer kako navode engleski mediji, samo prodajom svoje najveće zvijezde Villa će povećati svoj budžet i moći bez problema udovoljiti zahtjevima Middlesbrougha. Engleski mediji navode da će Alex Ferguson uraditi sve što je u njegovoj moći da mladog Younga dovede u redove Crvenih vragova, a da li će to uspjeti pored Chelseaja ostaje nam da vidimo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.