Chelsea krade talentovanog Brazilca Realu?

Novi Kaka u Londonu?

Chelsea krade talentovanog Brazilca Realu?

Midhat Šljivak

Mlada zvijezda brazilskog Cruzeira, Lucas Silva, spominje se kao potencijalno pojačanje Real Madrida, ali bi transfer u redove Kraljeva mogao pokvariti Chelsea.

Ovaj 21-godišnji veznjak se smatra novim Kakom. Real je već uspostavio kontakt s mladim fudbalerom, ali bi njegov dolazak na Santiago Bernabeu mogao pokvariti londonski Chelsea.

Navodno je Jose Mourinho pokazao veliki interes za Silvu, a Portugalac namjerava dovesti ovog fudbalera već u januaru.

Silva je u izjavi brazilskim medijima istakao kako ne bi imao ništa protiv da pojača Real, ali će sasvim sigurno dobro razmisliti ako ponudu pošalju i Plavci iz Londona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.