12

Komentari (12)

Mowzilla
Pa nista, najbolje onda nekim arapima podvaliti kao i svaki klub u zadnje vrijeme...
matej1996
Neka pređu na Kršćanstvo.
E.Car
Prije ce pola Chelsea preci na Islam, tokmak!!!
Thierry.Henry
Et jesi glup..sta te toliko boli Musliman,Islam,.Bosna..itd..sta ti je Jado jadni
davide.azzurri
Sve sto vise mrzite muslimane sve vise ljudi prelazi na Islam. Elhamdulillah
matej1996
Brate u Kristu, svi smo kršćani. Samo jedan Bog postoji, čega je srce puno, usta govore.
user1643890373
matej1996
Kako sudite, tako će i vama biti suđeno. Ja ti opraštam zbog izgovorene pogrdne riječi prema meni, ne možeš me uvrijediti, koliko ja tebi mogu oprostiti.
juve10
Jedan bog s tri boga u njemu. Svi imaju svoju volju, jedan(Isus) ima majku, dedu, nanu, možda i ljubavnicu (do 1970 je bila prokleta poslije postala sveta)... Knjigu nastalu 300 godina nakon rodjenja posljednjeg Boga po dedovim pripovijetkama... Daj ba u šta vi vjerujete? Divna li je Islam vjera
matej1996
Kakva je to vjera gdje odrubljuju glave kršćanima i razapinju ih na križ, ajd mi objasni, gdje je tu ljubav??
dzontra_volta9
Dijete drago, pošto vidim da si dijete, jesi li nekad pročitao negdje, igdje, ikad, da je neki nogometaš Islamske vjeroispovijesti prešao na kršćanstvo,??? Nisi, znam da nisi, a nit ćeš ikad!!! A koliko imaš primjera da su nogometaši, a i cjelokupno stanovnistvo, prihvatili Islam kao svoju vjeru.. Malo čitaj, obrazuj se, pa onda piši...
matej1996
Dijete drago u Kristu, Ja sam Gospodin Bog tvoj i nema drugih bogova. Ja sam ponudio rješenje, ne znam što sam krivo rekao, svi ćemo doći pred jednog i jedinog Boga, polagati račune. Kaže Isus, dokle god se ne pretvoriš u Dijete, nećemo ući u Kraljevstvo nebesko. Oh kakve li radosti, samo preko Križa možemo doći do Isusa, sami smo izabrali takav put, kada smo ga razapeli. Vjeruj mi, bit će težak i trnovit put, ali nagrada uvjek ide na samom kraju. Pozdrav i Bozji blagoslov.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.