Chelsea odbio saradnju sa PSV-om

Chelsea odbio saradnju sa PSV-om

Prema pisanju holandskih medija, Chelsea je odbio priliku da uspostavi saradnju sa PSV-om. Fred Rutten, trener PSV-a, je neuspješno pokušao sa čelnicima Chelsea uspostavi saradnju na osnovu koje bi igrači češće prelazili iz jednog u drugi klub.

Vjeruje se kako je Chelsea odbacio ovo partnerstvo zbog činjenice da PSV trenutno u svojim redovima nema više toliko obećavajućih mladih igrača kao što je to bio slučaj predhodnih godina.

PSV je također pokušao osigurati usluge mladog holandskog odbrambenog igrača Jeffreya Brume, ali Rutten je priznao kako nema šanse da se to dogodi, jer je Bruma blizu dobijanja prilike u prvoj momčadi Chelsea.

Chelsea i PSV, inače, imaju dugu istoriju međusobnih transfera, uključujući one Arjena Robbena i Alexa, koji su u posljednje vrijeme iz holandskog prešli u engleski klub.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.