Chelsea poslao ponudu za Demichelisa

Nezadovoljni Argentinac napuša Bayern

Chelsea poslao ponudu za Demichelisa

Edmir Škorić

Nakon što je odbio sjesti na klupu za rezervne igrače u duelu 1. kola Bundeslige protiv Wolfsburga, Martin Demichelis je jasno dao do znanja čelnim ljudima Bayerna kako želi napustiti redove Bavaraca.

Argentinac je čvrsto odlučio napustiti Minhen, a pokazao je to u 1. kolu Bundeslige, nakon što se nije pomirio s činjenicom da će utakmicu s Wolfsburgom početi sa klupe za rezervne igrače.

Demichelis se našao na meti nekoliko klubova iz vrha evropskog fudbala, koji će na sve moguće načine pokušati iskoristiti nesporazum Argentinca i Bavaraca.

Britanski list Daily Mail navodi kako je prvi potez napravio Chelsea, poslavši na adresu aktuelnog njemačkog prvaka ponudu u visini od 10 miliona eura.

No, isti list dodaje kako je želja Demichelisa španska Sevilla, jer vjeruje da bi upravo na Sanchez Pizjuanu dobio veću minutažu. Osim Chelseaja i Seville, interes je za 29-godišnjakom pokazao i Juventus.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.