Chelsea poslao ponudu za Ibrahimovića

Špekulacije ili ne

Chelsea poslao ponudu za Ibrahimovića

A. Beganović

Sapunica oko ostanka ili odlaska Zlatana Ibrahimovića iz Intera još uvijek nije gotova. Massimo Moratti  jučer je izjavio da Ibrahimović više nije na prodaju i kada smo svi mislili da je ovom izjavom spuštena zavjesa na ovu priču javio se Chelsea.

Prema pisanju News of the Worlda londonski klub je poslao ponudu na adresu Intera vrijednu 50 miliona funti uz koju bi još Plavci dali Interu Carvalha i Deca.

News of the World navodi da će Ibrahimović tražiti od Morattija da razmotri ovu ponudu, a koliko su u Chelseaju uvjereni da će Zlatan biti njihov igrač govori i navodna rezervacija mjesta u avionu za SAD, gdje će londonski klub iduće sedmice odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

"Potpuno sam svjestan da me Chelsea želi. Naravno, to je vrlo laskavo. Chelsea je jedna od najboljih svjetskih momčadi, a Premiership je najbolje takmičenje na svijetu. Novac nije najvažnija stvar. Dobro ću razmisliti i onda ću donijeti odluku koja će biti najbolja za mene", navodno je rekao Ibrahimović za News of the World.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti