Chelsea poslao ponudu za Lukakua

Chelsea poslao ponudu za Lukakua

Mnogo klubova je zainteresovano za Romelua Lukakua, a najveći rat vode Chelsea i Arsenal. Plavci su sada poslali i zvaničnu ponudu za napadača Anderlechta.

Chelsea je već duže vrijeme u pregovorima sa Anderlechtom oko Lukakua, a sada je tim sa Stamford Bridgea poslao zvaničnu ponudu koja iznosi 18 miliona funti.

Lukaku je jedan od najperspektivnijih igrača na svijetu i prozvan je "novi Drogba". Osim Chelsea i Arsenala u svojim redovima ga žele još Manchester City, Liverpool, Tottenham...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.