Chelsea priprema ponudu za Hazarda

Chelsea priprema ponudu za Hazarda

Nogometaš francuskog Lillea, Eden Hazard, uskoro bi mogao pojačati redove engleskog Chelseaja, kako navodi portal Goal.com.

Hazard je trenutno jedan od najtraženijih nogometaša u Evropi, a Roman Abramovič je navodno spremio 30 miliona eura za sjajnog Belgijanca. Međutim, problem bi mogao nastati oko visine odštete, jer Lille želi 40 miliona eura. 

Podsjetimo, prošlih dana se špekulisalo o odlasku Hazarda u Arsenal, Bayern, Inter, Juventus i Real Madrid, ali kako navodi Goal.com, Chelsea je trenutno najbliži dovođenju Belgijanca u svoje redove.

Hazard je istakao da želi potražiti nove izazove nakon završetka tekuće sezone, ali ukoliko je tačna informacija da Chelsea sprema velike novce, teško da će ga Francuzi zadržati ove zime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.