Chelsea prodaje Matu, Barca ga želi u svojim redovima

Mata se vraća u Španiju?

Chelsea prodaje Matu, Barca ga želi u svojim redovima

Adnan Beganović

Španski reprezentativac i veznjak Chelseaja, Juan Mata, mogao bi pojačati redove Barcelone.

Naime, španski mediji javljaju da je Jose Mourinho, novi menadžer Chelseaja, spreman prodati Matu, kojeg bi u svojim redovima rado vidio španski prvak.

Kako bi što lakše prikupili novce za ovaj transfer čelnici Barcelone spremni su prodati Thiaga Alcantaru ili Cristiana Tella, a još uvijek nema informacija za koji novčani iznos je Chelsea spreman prodati sjajnog španskog veznjaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.