Chelsea  produžio s Coleom
Cole slijedi put svog kapitena

Premiership

Chelsea produžio s Coleom

Ashley Cole je potpisao produženje ugovora s Chelseaom na još četiri godine i tako se pridružio svom kapitenu Johnu Terryu koji je isto učinio u ponedjeljak. Navijači istu stvar očekuju i od još jedne ikone Stamford Bridgea Franka Lamparda, koji bi također trebao potpisati produženje vjernosti.

Cole je u Chelsea stigao prije tri godine iz ljutog rivala Arsenala, ali je u prvoj sezoni bio totalno van forme. Ipak, vremenom se vratio u formu iz Arsenala i potpuno opravdao očekivanja. 

Cole spada među najbolje lijeve bočne igrače na svijetu, a prvi je izbor svih engleskih selektora već punih osam godina.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.