Chelsea snimio Spahića, Pjanića i Jahića
I Jahić je u bilježnici engleskih skauta

U svečanoj loži i skauti iz Engleske

Chelsea snimio Spahića, Pjanića i Jahića

U svečanoj loži stadiona Pier de Couberten u Cannesu bilo je mnogo poznatih faca, a svakako da su najviše pažnju privukli skaut londonskog Chelsea, Piet de Visser i Predrag Naletelić iz italijanskog Milana.

Naletilić je gledao Edina Džeku, koji će vjerovatno uskoro obući crveno crni dres, dok su misionari londonskog kluba snimili Emira Spahića, Miralema Pjanića i Sanela Jahića.

„Milan će vjerovatno uskoro završiti posao sa Džekom. Čeka se samo odgovor Wolfsburga. Ipak, nemojte me pitate za detalje, jer to nije za javnost“, rekao je Naletelić.

Sa druge strane, predstavnici Chelsea na stadion su došli u društvu sa Rusmirom Cvikom i Abrahamom Schnerom, menadžerom iz Holandije. De Visser je bio oduševljen izvedbom Edina Džeke i žalio je što naš dijamant neće zaigrati za londonske plavce. Bar ne u ovom trenutku...

„U svoje bilježnice upisali su Spahića, Jahića i Pjanića, a posebno su oduševljeni Pjanićem“, prenio nam je Cviko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.