Chelsea sprema novi ugovor za Joe Colea

Ništa ne prepuštaju slučaju

Chelsea sprema novi ugovor za Joe Colea

Edmir Škorić

Playmaker Chelsea Joe Cole (28) trebao bi potpisati novi petogodišnji ugovor s klubom sa Stamford Bridgea.

Engleski reprezentativac i ofanzivac londonskog Chelsea, Joe Cole, ugovorom je sa klubom iz Londona vezan do kraja sezone. Poslije isteka ugovora Englez bi mogao razmotriti nove ponude i eventualno pronaći novi angažman.

No, kako je ovaj 28-godišnjak važna karika u timu Carlo Ancelottija, Chelsea sprema novi petogodišnji ugovor, kako bi bili sigurni da će ga zadržati. Cole je sada iznimno potreban italijanskom treneru, budući da će nekoliko igrača Chelsea nastupiti na Afričkom kupu nacija.

Ove sezone bivši igrač West Hama odigrao je 13 utakmica i postigao jedan pogodak. Podsjetimo da je početkom godine imao tešku povredu koljena, što ga je ove sezone dosta udaljilo od travnjaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.