Chelsea u Realu našao zamjenu za Luiza
Foto: EPA

Plavci žele Varanea

Chelsea u Realu našao zamjenu za Luiza

Midhat Šljivak

Nakon što je ekipu Chelseaja napustio David Luiz, koji je postao član francuskog prvaka PSG-a, menadžer Plavaca Jose Mourinho već je našao njegovu zamjenu.

Novi igrač Plavaca sa Stamford Bridgea, trebao bi postati fudbaler Real Madrida Raphael Varane (21), koji je velika želja Josea Mourinha.

Navodno, Chelsea je spremio ponudu za Varanea koja iznosi 20 miliona funti, a odgovor Reala se očekuje tijekom naredne sedmice.

Mladi Francuz je postao član Kraljeva 2011. godine kada je madridski tim s klupe predvodio Jose Mourinho.

Varane će nastupiti i na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.