Chelsea uputio izvinjenje porodici Ferdinand

Buck svjestan patnje porodice Ferdinand

Chelsea uputio izvinjenje porodici Ferdinand

Predsjednik Chelsea Bruce Buck uputio je izvinjenje porodici Ferdinand, zbog svega što su doživjeli za vrijeme parnice. 

Buck je potvrdio ranije da će Terry ostati kapiten Chelsea, ali je rekao da je svjestan da je porodica Ferdinand potresena. "Vidio sam kakve je posljedice suđenje ostavilo na njih i nisu nimalo dobre," rekao je Buck. Izvinjenje je došlo nakon godinu dana zaoštrenih odnosa između porodice Ferdinand i Terryja. U tom periodu pogoršali su se odnosi i između dva stuba obrane engleske reprezentacije, Antonovog brata Rija i Terryja. 

 

Anton Ferdinand odbio se rukovati sa Terryjem na nedavno odigranoj utakmici dva rivala. Predsjednik Chelsea nada se da će ovo izvinjenje, te presuda saveza i odluka da ga kazne sa četiri utakmice i 220.000 funti podvući liniju kada je ovaj slučaj u pitanju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.