Chelsea zainteresovan za Rodrigueza

Conte želi pojačanje u odbrani

Chelsea zainteresovan za Rodrigueza

Švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez bi do kraja ljetnog prelaznog roka mogao postati član Chelseaja.

Ovaj 23-godišnji defanzivac u posljednjih nekoliko sezona s mnogo uspjeha nastupa za Wolfsburg, a u prošlosti je privukao pažnju najvećih evropskih klubova.

Najnovije informacije kažu da bi Rodriguez mogao završiti u Engleskoj i to u Chelseaju, koji je za njega spreman platiti 22 miliona funti.

Od dolaska na klupu Chelseaja Antonio Conte je doveo samo dvojicu fudbalera, a postoje izgledne šanse da treći bude upravo Rodriguez, koji je za Wolfsburg odigrao ukupno 157 utakmica i postigao 20 pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi