Chicharito ponovo pogađa

Meksiko pobijedio Čile

Chicharito ponovo pogađa

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Meksika pobijedila je Čile s 1:0 u prijateljskom meču odigranom na Qualcomm stadionu u američkom gradu San Diegu.

Pripremni meč pred Copa Americu donio je nešto bolju igru Čileanaca, ali na kraju je Meksiko stigao do pobjede pogotkom u samom finišu meča.

Iako je Čile imao nešto konkretnije pokušaje prema golu, Arturo Vidal i društvo su primili gol u 88. minuti, a ponovo je junak Javier Hernandez.

Chicharito je seriju pogodaka iz Bundeslige i dresa Bayera nastavio i u reprezentaciji, te je postigao prekrasan gol za pobjedu Meksika od 1:0.

Prijateljski meč:

Meskiko - Čile 1:0 (Chicharito 88')



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti