Chiellini: Poraz od Parme neće utjecati na nas

Fudbaler Juventusa

Chiellini: Poraz od Parme neće utjecati na nas

Pred fudbalerima Juventusima sutra je duel četvrtfinala Lige prvaka protiv Monaca.

Tim iz Torina pobjedom se želi iskupiti svojim navijačima za neočekivani poraz od  posljednjeplasirane Parme, koji prema riječima Chiellinija neće utjecati na sutrašnju utakmicu.

"Draže bi nam bilo da smo pobijedili Parmu, ali to neće utjecati na sutrašnju utakmicu. Ovakav poraz događa kad igrate toliko utakmica", rekao je Giorgio Chiellini.

Trener Massimiliano Allegri svjestan je da Staru damu očekuje  težak posao. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Monaco je primio samo jedan gol u šest utakmica u grupi, a to nije slučajno. Jako su organizirani i imaju sjajnog trenera. Moramo biti oprezni jer imamo jako malo prostora za pogrešku u dvije utakmice. Ako nećemo igrati s istim intenzitetom kao protiv Borussije, bit će nam jako teško", riječi su Allegrija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.