Izgleda da nema cijene za koju bi Juventus pustio Chiesu

Jasan odgovor Stare dame

Izgleda da nema cijene za koju bi Juventus pustio Chiesu

S. Grebović

Jedna od glavnom zvijezda prethodnog EURA, Federico Chiesa, ponovo se našao u žiži javnosti.

Italijanska La Republica jutros je donijela eksluzivnu vijest da je velikan iz Torina odbio ponudu Liverpoola za Chiesu u iznosu od 100 miliona eura.

Mladi Talijan je pažnju na sebe skrenuo sjajnim igrama na EURU, a pogotovo u finalu u kojem su Azzurri nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladali Engleze.

Isti izvor navodi da je Juvenus rekao ne i Chelseaju koji je za vrijeme Evropskog prventva poslao identičnu ponudu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada je samo jasno da Chiesa još ne napušta Torino, a nema sumnje da će do kraja ljeta biti još pompeznih najava na ovu temu.

Federico Chiesa je redove Juvenusa pojačao na ljeto prošle godine, a u svojoj debitantskoj sezoni u crno bijelom dresu je na 30 mečeva u Seriji A postigao osam pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi