Chiesa u Juventusu? Predsjednik Fiorentine ima dva uslova

Chiesa u Juventusu? Predsjednik Fiorentine ima dva uslova

E. Škorić

Predsjednik Fiorentine i ujedno vlasnik tog kluba Rocco Commisso komentarisao je navode da bi ponajbolji igrač tog tima, Federico Chiesa, mogao put Torina.

Jučer je objavljeno kako je Juventus dogovorio dolazak Federica, sina legendarnog Enrica Chiese, ali Comisso za sada nije upoznat s tim dogovorom i ističe da postoje dva uslova da bi se dogodio transfer.

"Tretiram ga kao svog sina i ja sam onaj koji poštuje i voli svoje igrače. I ne prodajem najbolje igrače ako baš ne moram. Dva su uslova da bi ga pustio: prvi je da me Federico lično pita za transfer, a on to još nije učinio i drugi je da ponuda bude u skladu sa mojim očekivanjima. Ali kao što rekoh, Chiesa mi još nikada ništa nije rekao. Ni on, ni bilo koji drugi igrač Fiorentine", rekao je Comisso.

Vjeruje se bi Comissa ponuda od 60-ak miliona eura zadovoljila, a mladi napadač je ove sezone u 26 mečeva postigao sedam golova uz pet asistencija i Juventus ga intenzivno prati već nekoliko mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi