Choupo-Moting dobio podršku nakon promašaja karijere: "Promašio sam dosta više od tebe"

Mbappe podržao saigrača

Choupo-Moting dobio podršku nakon promašaja karijere: "Promašio sam dosta više od tebe"

E. Čaušević

Napadač PSG-a, Eric Choupo-Moting, nalazi se u centru pažnje sportske javnosti nakon nevjerovatnog promajača protiv Strasbourga.

PSG je odigrao 2:2 sinoć protiv Strasbourga i nije uspio da teoretski osiguran odbranu titule prvaka Francuske. No, sve to je u drugom planu zbog nevjerovatnog promašaja Choupo-Motinga.

Choupo-Moting je promašio nešto što se jednostavno ne može promašiti. Fudbalska javnost ne može da vjeruje da lopta nije završila u mreži, a napadač PSG-a se pokušao izvući nakon meča izjavom da je mislio da je ofsajd.

No, podrška mu je sada sigurno potrebna jer je to težak trenutak za njega. Prvi se oglasio mladi Kylian Mbappe koji je stao iza svog saigrača.

"Šteta za titulu večeras jer smo pokušali sve što smo mogli. Podrška za Choupo-Motinga. Ja sam promašio dosta više ove sezone od tebe i imaš podršku od cijelog tima", poručio je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi