Choupo-Moting objasnio šta mu je prolazilo kroz glavu kod promašaja karijere

Promašio nemoguće

Choupo-Moting objasnio šta mu je prolazilo kroz glavu kod promašaja karijere

Admin Čaušević

PSG je remijem sa Strasbourgom(2:2) odgodio osvajanje titule prvaka Francuske za još jedno kolo. 

Susret na Parku Prinčeva obilježio je nestvaran promačaj Erica Maxima Chuopo-Motinga koji sa gol-linije nije uspio loptu poslati u mrežu.

Crhistophen Nkuanku je prethodno šutirao, a iznenađeni Choupo-Moting je praktično zaustavio loptu na putu u gol. Poslije utakmice se pravdao kako je mislio da se radilo o ofsajd poziciji.

"Prvo sam mislio da će mi Nkuanku asistirati, ali je on šutirao. Štoper je uklizao i mislio sam da će uspjeti da izblokira udarac, međutim, lopta je prošla, a ja sam pomislio da je možda ofsajd. Sve se odigralo jako brzo. Dodirnuo sam loptu i završio nekako u mreži... Žao mi je zbog svega, ali moramo da nastavimo dalje", izjavio je fudbaler PSG.

Inače, Choupo-Moting je u ovom susretu zabio vodeći gol za pariške Prinčeve.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Mele
Igrao je beka, zato je spasio gol na liniji. ha ha..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi