Choupo-Motingove dvije minute ludila

Sjajni golovi Kamerunca

Choupo-Motingove dvije minute ludila

Francuski mediji su bili gotovo uvjereni da će Eric Maxim Choupo-Moting napustiti PSG krajem juna kada je njegov ugovor sa klubom isticao. Tačnije, vjerovalo se da iskusni napadač nije potreban PSG-u za Ligu prvaka.

Ipak, PSG je odlučio potpisati kratkoročno produženje i sa Kameruncem, pa će on zvanično biti na Parku prinčeva do septembra.

Kako je sezona u Francuskoj prekinuta još krajem aprila, PSG kroz prijateljske utakmice pokušava uhvatiti takmičarski ritam za Ligu prvaka.

Jučer su Parižani razbili belgijski Waasland-Beveren, rezultatom 7:0.

Priliku je dobio i Choupo-Moting, a Kamerunac ju je iskoristio postigavši dva gola i to dva sjajna gola u periodu od dvije minute.

PSG je objavio snimak njegovih golova uz opis: "Dvije minute ludila za Choupa".

Top Komentari

tuzlaak
Mogu u levatskoj ligi sta hoce
0 1
Bohemia
Nije liga, citaj clanak prije nego komentar ostavis ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi