PSG nema milosti: Vukotić i društvo osjetili svu snagu Parižana
Foto - EPA

Beveren pregažen

PSG nema milosti: Vukotić i društvo osjetili svu snagu Parižana

M. Šljivak

PSG nastavlja da melje protivnike u pripremnim utakmicama.

Nakon što su prije nekoliko dana deklasirali Le Havre sa 9:0, večeras su Parižani savladali belgijski Beveren sa 7:0.

U utakmici koja se igrala četiri puta po 30 minuta, PSG je bez problema natrpao mrežu protivnika, a golijada je počela nakon 20 minuta igre.

Vlastitu mrežu za prednost PSG-a od 1:0 pogodio je nekadašnji igrač Krupe Aleksandar Vukotić, a zatim je krenuo gol za golom.

Neymar je s penala povisio na 2:0 u 28. minuti, da bi 20 minuta kasnije Vukotić dobio crveni karton nakon što šut Icardija zaustavio na gol-liniji. Neymar se poigrao s odbranom domaćih i dodao je loptu s penala za Icardija, a ovaj je zabio za 3:0.

Nije se PSG zaustavio. Mbappe je zabio za 4:0, zatim je dva puta pogađao Choupo-Moting, a konačnih 7:0 postavio je Mbe Soh.

Top Komentari

Maestro
Melju dok ne počnu igrat prave utakmice protiv Atalante se neće tako dobro provest
4 2
Nele.
Beton su. Mozda je vrijeme da i oni uzmu ligu prvaka.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi