Cihat Arslan u Bijeljinu poveo i otpisanog nogometaša
Trener Zeničana ima veoma mal roster kvalitetnih nogometaša, a zbog brojnih povreda i kartoniranih igrača bio je prisiljen u tim vratiti i otpisanog Guluzadea, koji još nije debitovao za crno-crvene

NK Čelik gostuje kod FK Zvijezda 09

Cihat Arslan u Bijeljinu poveo i otpisanog nogometaša

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili redovan trening, te su nakon treninga otputovali za Bijeljinu, gdje će biti u karantinu, pred sutrašnji meč u Ugljeviku protiv Zvijezde 09.

Kako smo već pisali, Čelik će na ovom gostovanju biti lišen usluga nekoliko standardnih igrača. Sutra zbog povreda neće nastupiti Miletić i Vardo, koji su najvjerovatnije završili ovu sezonu, dok se Blažević još nije oporavio. Povratak Salčinovića se očekuje u subotu protiv GOŠK-a, dok zbog kartona pravo nastupa nemaju Grahovac i Dedić.

Pozitivna stvar za stručni štab jeste što se u ekipu vraćaju Nermin Jamak, te Ivan Livaja, koji bi sutra trebali zauzeti mjesto u početnoj postavi. Budući da ima probleme sa sastavljanjem ekipe, posebno u veznom redu i zadnjoj liniji, Cihat Arslan je u Bijeljinu poveo Tarika Adilovića, te otpisanog Amita Guluzadea, koji je nedavno zajedno sa Selimom Aydemirom i Namirom Alispahićem prebačen da trenira s juniorima.

Prema najavama stručnog štaba sutra će od prve minute krenuti Žuna ili Baban, mladi veznjaci koji su svojim radom i odnosom na treninzima, zaslužili povjerenje Cihata Arslana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Budući da je protiv Tuzla Citiya korektno zamijenio povrijeđenog Miletića, sutra se od prve minute u paru zajedno s Vrhovcem očekuje i mladi Ćubara.

Mogući sastav Čelika: Pavlović, Hodžić, Ćubara, Vrhovac, Pecelj (Livaja), Žuna (Baban), Okoli, Jurina, Okić, Jamak i Dilaver.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nickizedostizeko
Vodi Adilovića, Bože sačuvaj...
1 0
franjo25z
Jao ja strucnjaka......voli te celik samo kad pobjedjuje.....gdje stw bili kad smo ispadali......gdje ste bili kad nas je bilobna minus dest par stotina na izgalasavanju statuta...gdje ste bili kad nas je ubkanju bilo pet na zadnjoj utakmici prosle sez...pusite mi kurac i vi i turcin i adilovici...jebem vas u usta usrana...nista vam nevalja jebo vas citav SDA...PICKE PRODANE......VOLIMMMMMM TE ČELIK KKKKKK
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi