Cijeli Nou Camp zviždi jednom čovjeku i traži njegov odlazak

Pred početak današnjeg meča

Cijeli Nou Camp zviždi jednom čovjeku i traži njegov odlazak

Edmir Škorić, foto: EPA

Barcelona i Eibar počeli su u 16 sati svoj meč 25. kola španske La Lige.

Nou Camp je ponovo ispunjen, svi se nadaju pobjedi i (barem privremenom) povratku na vrh tabele, ali i odlasku prvog čovjeka kluba.

Josep Maria Bartomeu odavno je izgubio povjerenje navijača, a danas mu je cijeli stadion zviždao pred početak meča i pozivao ga da podnese ostavku.

Podsjećamo da je nedavno objavljeno kako je Bartomeu angažovao PR kompaniju I3 Ventura da briše i prijavljuje sve fotografije i ružne riječi o njemu, ali i da blati sadašnje i neke bivše igrače kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je sve počelo 2017. godine, ali je tek sada isplivalo na površinu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582388962
Naučite već jednom novinarčići da je Camp Nou a ne Nou Camp...to je isto kao da bi rekao Brijeg bijeli ili Polje bilino
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti