Čiji su navijači u Premiershipu najčešće hapšeni?

Ko je bio najnemirniji tokom sezone 2015/16?

Čiji su navijači u Premiershipu najčešće hapšeni?

Navijači u Engleskoj poznati su kao jedni od najnemirnijih na cijelom svijetu.

Kroz historiju često smo svjedočili brojnim nemilim scenama na Otoku tokom fudbalskih utakmica, a u proteklim godinama toga je sve manje zbog veoma oštrih kazni Engleskog nogometnog saveza.

Ipak, uvijek će postojati pojedinci za koje zakon ne važi, a to su tokom sezone 2015/16 najčešće bili navijači Manchester Cityja.

Naime, oni su hapšeni čak 66 puta, dok su na drugom mjestu ove liste navijači Arsenala, a na trećem Manchester Uniteda sa 60, odnosno 57 hapšenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najčešći razlozi za hapšenje bilo je ometanje javnog reda i mira te alkoholizirano stanje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti