Čim se situacija smirila Enes Sipović stavio potpis na novi jednogodišnji ugovor

Stavio paraf na jednogodišnji ugovor

Čim se situacija smirila Enes Sipović stavio potpis na novi jednogodišnji ugovor

A. Čaušević

Dolazak ljetnog perioda znači i potpise novih ili produženje starih ugovora. Među onim koji su to uradili se nalazi i Enes Sipović. 

Sipović je jučer stavio paraf na novi jednogodišnji uguvor sa katarskim timom Umm Salala čiji je član postao zimus.

Visoki štoper je tokom zime potpisao ugovor na šest mjeseci, nakon što je zadovoljio ukuse stručnog štaba dogovoren je i novi angažman od 12 mjeseci.

Bivši fudbaler Željezničara koji je većinu karijere proveo u inostranstvu će tako i dalje igrati u jednoj od jačih liga Perzijskog zaljeva. Do sada je upisao šest nastupa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CA8XoT4F5Ia/[/instagram]

Inače, Stars liga će se nastaviti 24. jula i bit će kompletirana do 26. augusta. Preostalo je da se odigra još pet kola, a Sipovićevom Umm Salalu predstoji grčevita borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi