Cimirot: Nije baš realno 3:0

Nakon poraza od Italije

Cimirot: Nije baš realno 3:0

Nakon ubjedljivog poraza od Italije pred medije je stao i Gojko Cimirot.

Zmajevi su, podsjetimo, u pretposljednjem kvalifikacijskom meču koji nije imao rezultatski značaj poraženi sa 3:0 od Italije, a razočaran zbog rezultata je i Cimirot.

"Nismo zaslužili ovako visok poraz. Primali smo golove iz naših grešaka, nije realno da na kraju bude 3:0, jer smo u nekim trenucima bili i bolji na terenu", izjavio je Cimirot.

Narednu utakmicu naš nacionalni tim igra protiv Lihtenštajna.

"Moramo protiv Lihtenštajna odigrati što bolje kako bismo se spremili za baraž kroz koji ćemo se probati plasirati na Evropsko prvenstvo."

Nisu Cimirota zaobišla ni pitanja oko taktike.

"Nije moje da o tome govorim. U nekim situacijama smo dobro stajali, u nekim ne, analizirat ćemo svi zajedno utakmicu i onda dati sud", poručio je na kraju Cimirot.

Top Komentari

mile90
Pa i nije, trebalo je i vise
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi